Wie zijn we

Het zit allemaal in onze naam - Continental Foods. Als een van Europa's toonaangevende voedingsbedrijven, voelen we ons overal op het continent prima thuis, met ons hoofdkantoor in Puurs, België en vestigingen in België, Finland, Frankrijk, Duitsland en Zweden.

Maar dat wil niet zeggen dat we onze roots vergeten zijn. De merken die we samenbrengen bulken van lokale geschiedenis en plaatselijk erfgoed. Enkele ervan staan al meer dan 100 jaar op keukenaanrechten en schenken al generaties lang comfort en gebruiksgemak. Wij denken dat deze erfenis de moeite loont om te koesteren.

We vieren wel het verleden, maar omarmen tegelijk ook de toekomst. We engageren ons om samen te werken in vertrouwen en respect, ons snel aan te passen aan nieuwe uitdagingen en kansen en succes na te streven in alles wat we doen. Dit zijn de waarden waar we dagelijks naar leven. Dit is hoe wij verse doch vertrouwde smaakervaringen bieden voor onze consumenten. En dit is hoe wij ervoor gaan zorgen dat onze lokale merken generaties lang in vele regio's zullen gedijen.

We zijn trots op waar we vandaan komen en enthousiast over waar we heen gaan. Hoe ver en hoe snel we ook gaan, onze producten zullen steeds huisbereid smaken. Dat is de belofte van Continental Foods.