Onze merken

Ons merkenportfolio, waarbij sommige merken al meer dan 100 jaar in keukens staan, onderstreept de fascinerende diversiteit aan smaken en aroma's die Europa kenmerkt. Wij vinden het fantastisch deze rijke diversiteit samen te brengen binnen de familie Continental Foods.

Onze merken
Devos Lemmens
Devos Lemmens
Royco
Royco
Liebig
Liebig

Waar ERFGOED en INNOVATIE hand in hand gaan

Wij zijn van mening dat je de lokale merken, die onze consumenten kennen en verkiezen, moet koesteren. Wij innoveren en investeren voortdurend in onze producten, zodat ze ook voor de komende generaties hun eerste keuze blijven. Wij blijven ons gemotiveerd inzetten om steeds meerwaarde te bieden. We willen de verwachtingen van de consument overtreffen en altijd topkwaliteit leveren.

Onze belofte

Werken bij Continental Foods

Continental Foods' aanhoudende succes wordt gerealiseerd door gedreven, getalenteerde en gemotiveerde medewerkers. We zijn dankbaar voor hun passie en toewijding, en bieden alle medewerkers graag een familiale, flexibele en spannende werkomgeving.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende baan bij ons bedrijf? Klik hieronder om meer te weten te komen over de meest recente vacatures.

Solliciteer nu

Ontmoet ons

Samen vooruitgaan

Bij Continental Foods geloven we dat als onze medewerkers en hun directe omgeving open bloeien, we hier allemaal baat bij hebben. Daarom zetten we stappen om onze positieve invloed over heel Europa te versterken; van investeren in de duurzaamheid van onze productielijnen, het creëren van banen tot het samenwerken met opvoeders om gezonde voeding aan te bevelen.

Nieuws
Continentalfoods communities image